logo multi

Zaal Multi is een combinatie van twee polyvalente ruimtes met aansluitende bar en wc’s, en verharde buitenruimte. Gelegen te Krijgelstraat 2/001, 9260 Bruinbeke, is zaal Multi vlot bereikbaar zowel via de ingang aan de straatkant, als via de ingang aan de aangelegen parking. Zoals de naam zegt, kan onze zaal breed ingezet worden: kinderfeest, communie, babyborrel, receptie, …

Foyer + Bar

De bar heeft een beperkte ruimte waar koelkasten en diepvries zijn voorzien. Er kan ook eten opgewarmd en servies afgewassen worden. Er zijn geen faciliteiten om te koken.

Afname van eten en drinken staat vrij. Zaal Multi heeft een samenwerking met ‘t Veer Schellebelle waar U gebruik van kan maken (zowel als traiteur als voor afname dranken), maar dit is niet verplicht.

Zaal

De zaal is een afsluitbare ruimte. Deze kunnen gebruikt worden als uitbreiding van de receptieruimte, of aparte ruimte (bijv. als speelterrein voor de kinderen).

Materiaal

Onderstaand materiaal is ter beschikking, inclusief bij het huren van de zaal.

Receptie

Servies

Keuken

Contact

Voor info rond de beschikbaarheid en prijs, alsook eventuele vragen rond traiteurdienst en afname dranken via ‘t Veer, gelieve te mailen naar .